top of page
By WOOM Collection

Our Story

Yart Factory produceert met innovatieve en intelligente technieken creatieve producten die eindgebruikers kunnen toepassen in hun creatieve proces: smart creative productions.
 

Smart: Yart Factory is hét bedrijf dat met behulp van moderne technieken jouw creatieve idee omzet in een tastbaar en onderscheidende dienst of product. Geheel volgens jouw wens, jouw idee en indien gewenst voorzien van je eigen label.
 

Creative: Yart Factory staat voor Your Art Factory. De focus van het bedrijf ligt op creativiteit. Yart Factory produceert een diversiteit aan artikelen voor iedereen die affiniteit heeft met styling, decoratie en zelfmaak ideëen. De producten zijn creatief en fantasierijk en inspireren eindgebruikers om hun eigen kunstwerk (art) te creëren.
 

Productions: Yart Factory beschikt over een modern machinepark met computergestuurde machines. Maar het zijn uiteindelijk onze medewerkers die de kwaliteit van jouw product maken. We kiezen voor vakmanschap en selecteren medewerkers op hun vermogen om met grote precisie en zorgvuldigheid jouw eindproducten of halffabricaten te produceren.
 

bottom of page